BaraBad

BaraBad & Kvinnligt Under.

BaraBad & Kvinnligt Under har baddräkter i storlekarna 36 – 54, A – H,bikini 36 – 48, tankini 36 – 48, A – F. Stort utbud av badkläder med eller utan vaddering. I butiken finns även flera modeller med protesficka. Vi har också underkläder från Triumph, Anita, Freya, Fantasie, Magic Bra och B.tempt’d.

Vi har även strandklänningar, strandhattar och strandfiltar. Vi har även en avdelning med morgonrockar från bland andra Damella, Taubert, Lady Avenue och Jensen.

Mitt namn är Marie Axelson och jag har arbetat med kläder i över 15 år, varav de senaste 3-4 åren på Hedbrandh på Väla köpcentrum. Hedbrandh var en renodlad klädesbutik för kvinnor, med ett stort utbud av bad- och underkläder.

Oftast hittar man inte samma utbud av badkläder i fysiska butiker jämfört med nätbutikerna. I min butik på Rosenlunds Gård kommer du att hitta ett brett utbud av vackra badkläder där du i lugn och ro kan prova ut dina badplagg.

Allt med en personlig professionell service hela vägen, så att du som kund får hjälp med att hitta badkläder där passformen och storleken blir optimal.

BaraBad har bad- & underkläder i storlek 36 – 54, A – I. Det finns klorresistenta baddräkter och flera modeller med protesficka.

Butiken har öppet:

Måndag till torsdag 12-18, lördagar 10-14.

Under konstrundan har vi extra öppet i butik & café 11-16 alla helgdagarna.

BaraBad erbjuder även möjligheten att boka in sällskap för exklusiv service en vardagskväll måndag-torsdag.

Varumärken som finns är Damella, Sunflair, Freya, Wiki, Fantasie, Panos, Cotonel, Jensen, Nanso, Sapph, Nina Von C, Opera, B.tempt’d, Anita, Triumph, Wacoal m fl.

Klicka på loggan för att komma till BaraBad.